Home
Sponsormogelijkheden

Nieuwsbrief

Abonneer je nu op onze elektronische nieuwsbrief!

Social Media

Ook STEPP heeft een eigen facebookpagina!
Bezoek ons

STEPP kan je ook vinden via LinkedIn!
Bezoek ons

Volg STEPP op Twitter!
Bezoek ons

CULTUURCENTRUM BAARLE ZOEKT BEHEERDER - LOGISTIEK MEDEWERKER

podiumkunsten.be/vacatures/beheerder/2369

over de organisatie

Cultureel Centrum Baarle wil het kloppend hart van cultureel Baarle zijn en zorgt voor verbinding met en tussen mensen. Cultureel Centrum Baarle ondersteunt mensen en zorgt ervoor dat iedereen de nodige plek, onder-steuning en inspiratie hiervoor krijgt. We willen de huiskamer zijn voor iedereen uit Baarle en nabije omgeving. De aparte geografische situatie van ons enclave-dorp (België-Nederland) is een unieke meerwaarde. We zijn geen eiland en willen diep verankerd blijven in de Baarlese samenleving. We willen iedereen uit Baarle elk jaar minstens één goede reden geven om het cultureel centrum te bezoeken.

www.ccbaarle.org

over de functie

Voor onze organisatie zijn we op zoek naar een nieuwe collega om ons team te versterken. Je werkt als beheerder en verantwoordelijke voor onze website.
Je komt in een team van 9 personen terecht waarvan 3 collega-beheerders.

Functie
Als beheerder werk je met je drie collega’s aan de dagelijkse organisatie van het cultureel centrum. Dat betekent dat je mee verantwoordelijk bent voor het functioneel en operationeel beheer van ons gebouw waar vele verenigingen hun activiteiten ontwikkelen.
De hoofdtaken zijn: klaar zetten van zalen in functie van de activiteiten, dranken serveren tijdens de activiteiten, kleine reparaties uitvoeren, mee organiseren van eigen activiteiten van het cultureel centrum….
Daarnaast zorg je ervoor dat onze website dagelijks onderhouden wordt. Je zorgt ervoor dat alle informatie relevant en actueel is.

profiel kandidaat

We zoeken iemand die de handen uit de mouwen wil steken en van aanpakken weet. Je bent best wel handig. Je hebt niet alleen een gezonde interesse in digitale media maar je kan er ook wel mee aan de slag en ermee werken. (Of ben je bereid dit op korte tijd te leren.) Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent dienstverlenend ingesteld en servicegericht. Je neemt initiatief en bent betrouwbaar. Je wil flexibel werken zowel overdag als ’s avonds. Ook af en toe weekendwerk schrikt je niet af. Je gedijt in een open werkomgeving en bent sociaal en warm in de omgang met mensen. Cultureel Centrum Baarle wil zijn rol in de Baarlese samenleving versterken. Je bent enthousiast om hieraan je bijdrage te leveren.

aanbod

We bieden je een contract van 16 uur per week aan. Na een succesvolle proefperiode volgt een vaste aanstelling.

Je functie is ingeschaald in salarisschaal 05 van de CAO Sociaal Werk Nederland. Afhankelijk van je leeftijd en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 2754 bruto bij een volledige baan van 36 uur per week. Je salaris wordt aangevuld met de premies, afgesproken in onze CAO: vakantiegeld, eindejaarspremie, woon-werkverkeer, vakantie-uren op basis van leeftijd…

Je indiensttreding is voorzien begin januari 2020.

Je werkt voor een Nederlandse Stichting en dus volgens de Nederlandse arbeidswetgeving. Als je in België woont, informeer je hierover goed.

wijze van solliciteren

Contactpersoon: Wim Vervoort

Reageren voor: 06/11/2019

Stuur ons je CV en een motivatiebrief waarin je uitlegt waarom jij onze nieuwe collega wil worden, wat je ervaringen zijn, wie je bent en waarom je voor deze functie solliciteert… Maximum 2 A4-pagina’s voor je hele sollicitatie. Zet alles in één document/bijlage. Je sollicitatie is ten laatste op dinsdag 5 november om middernacht bij ons. De selectiecommissie maakt een selectie van kandidaten die we uitnodigen voor een gesprek. Het sollicitatiegesprek is gepland op donderdag 14 november tussen 16.00 en 20.00 uur in het Cultureel Centrum. We informeren je goed en tijdig over elke stap in het sollicitatieproces. Je mailt je sollicitatie naar wim.vervoort@ccbaarle.org Meer informatie over het Cultureel Centrum Baarle kan je vinden via www.ccbaarle.org Je kan op onze website ook meer documenten vinden zoals onze missietekst en de CAO Sociaal Werk. Meer weten over de vacature? Bel of mail ons via 0032 14 699 326, 0031 13 507 82 33 of wim.vervoort@ccbaarle.org

MEER VACATURES

Westrand (Dilbeek) zoekt allround podiumtechnicus. (tot 05/01/2020)  Lees meer
Beeldsmederij DE MAAN zoekt Medewerker planning, productie en administratie. (tot 13/12/2019)  Lees meer
Gemeente Boechout zoekt Polyvalent medewerker Infrastructuurbeheer (C1-C3). (tot 07/01/2020)  Lees meer
Novid zoekt Videotechnicus.  Lees meer
Novid zoekt Account manager.  Lees meer
Jan Ter Vaart - Hamme zoekt Theatertechnicus (C1-C3). (tot 07/01/2020)  Lees meer
GC Tentakel (Zonhoven) zoekt Theatertechnicus. (tot 02/11/2019)  Lees meer
Trix (Antwerpen) zoekt Huistechnicus. (tot 11/11/2019)  Lees meer
Cultuurcentrum Strombeek-Bever zoekt Weekendtoezichter - logistiek medewerker. (tot 31/10/2019)  Lees meer
Caravan Productions (Brussel) zoekt Productiemedewerker. (tot 10/11/2019)  Lees meer
Festival van Vlaanderen (Mechelen / Kempen) zoekt Productieleider. (tot 06/11/2019)  Lees meer
Cultuurcentrum Merksem zoekt Hoofdtechnicus. (tot 23/10/2019)  Lees meer
Compagnie Cecilia (Gent) zoekt Productiemedewerker. (tot 31/10/2019)  Lees meer
Hetpaleis (Antwerpen) zoekt Medewerker productie en techniek. (tot 31/10/2019)  Lees meer
NTGent zoekt Technisch planner. (tot 28/10/2019)  Lees meer
30CC (Leuven) zoekt Theatertechnicus. (tot 30/10/2019)  Lees meer
Fol Sound & Vision (Londerzeel) zoekt Rental manager audiovisuele verhuurafdeling. (tot 31/10/2019)  Lees meer
© 2019 STEPP vzw. Alle rechten voorbehouden. D&D by Invoke Mediaworks.