Home
Sponsormogelijkheden

Nieuwsbrief

Abonneer je nu op onze elektronische nieuwsbrief!

Social Media

Ook STEPP heeft een eigen facebookpagina!
Bezoek ons

STEPP kan je ook vinden via LinkedIn!
Bezoek ons

Volg STEPP op Twitter!
Bezoek ons

BEDRIJFSPARTNERS

Hier kan u alle advertentiemogelijkheden vinden die STEPP vzw u te bieden heeft.

Adverteren in STEPP Magazine

Ons tijdschrift, STEPP Magazine, kan beschouwd worden als het uithangbord van onze organisatie. Met zijn oplage van 500 exemplaren wordt ons vaktijdschrift verspreid naar al onze leden, waaronder vele culturele centra, bibliotheken en scholen. Ook worden er via onze website en op onze symposia een heel aantal losse exemplaren van het tijdschrift verkocht.

U kunt kiezen tussen een éénmalige advertentie in een nummer van STEPP Magazine, of voor een jaarpakket voor 4 nummers van STEPP Magazine.


Lees meer

Structureel partnership

STEPP vzw gebruikt verschillende communicatiekanalen om leden en de brede sector op de hoogte te houden onze activiteiten en nieuwsberichten. Deze communicatiekanalen zijn een ideale manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Een structureel partnership biedt gedurende een heel jaar advertentieruimte op onze website, in ons tijdschrift STEPP Magazine, en in onze tweemaandelijkse nieuwsbrief. Bovendien krijgt u ook een stand op onze symposia, en advertentieruimte in de digitale TT-gids. Onze website heeft ongeveer 1000 pageviews per maand.


Lees meer

Adverteren in onze digitale TT-Gids

Een traditionele uitgave van STEPP is de TT-Gids. Deze uitgave bevat een handig overzicht van alle leveranciers binnen de sector. In 2007 werd de vijftiende en laatste uitgave van deze handige "gouden gids voor de theaterwereld" gedrukt. Omdat we als beroepsvereniging mee willen gaan met de moderne technologische ontwikkelingen hebben we er nu voor gekozen enkel nog een digitale versie van deze handige Theatertechnische gids uit te geven. Een nieuwe database is sedert eind 2008 beschikbaar voor een ruim publiek, via onze website.


Lees meer

Event sponsoring

Ieder jaar organiseert STEPP vzw twee symposia voor al onze leden en andere geïnteresseerden. Een symposium wordt steeds georganiseerd vanuit een bepaald thema en er wordt gezorgd voor boeiende sprekers en/of workshops. Tijdens de middag wordt ook een uitgebreide lunch voorzien voor alle aanwezigen, die dan voor een voordelig tarief in de deelnameprijs van die dag is inbegrepen. Gemiddeld zijn er 100 aanwezigen op een symposium.


Lees meer

Pakket op maat

STEPP vzw kan voor uw firma een pakket op maat samenstellen naar gelang de verschillende advertentiemogelijkheden die u verkiest. Voor iedere partnercategorie bestaat er reeds een standaardvoorstel waarop uw gepersonaliseerd voorstel kan worden gebaseerd.


Lees meer
© 2024 STEPP vzw. Alle rechten voorbehouden. D&D by Invoke Mediaworks.